På svenska In English
Vi erbjuder säker kortbetalning, fakturering och räntefri avbetalning för ordrar inom Sverige.

Vi levererar nu inom hela Europa men köp utanför Sverige kan dock endast betalas med kort.

Minimiorder är 100 Skr + frakt

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning hos våra leverantörer och de eventuella prisfel som kan uppstå om någon av våra leverantörer registrerat t.ex. fel köpkod eller fel antal.

Varorna levereras via Shenker eller Posten. Den normala leveranstiden är 3-7 dagar om vi har varan på lager.  Tar det längre tid ringer vi er och meddelar detta.

Fraktkostnaden är, ink moms :

Upp till 5kg 75 Sek (D+F 139Skr)

Upp till 7kg 85 Sek (D+F 230Skr)

Upp till 9kg 90 Sek (D+F 262Skr)

Upp till 12kg 100 Sek (D+F 294Skr)

Upp till 15kg 115 Sek (D+F 321Skr)

Dessa kostnader läggs på den totalsumma för de varor ni köper och kommer att synas i kassan och i det E-Mail ni får som bekräftar ert köp.

Du har full retur- och bytesrätt inom 7 dagar från det att du mottagit varan. Varan får inte vara använd och ska returneras i oskadat skick. När du returnerar eller byter varor betalar du returfraktkostnaden. Om du däremot vill reklamera en vara pga. skada eller för att vi expedierat fel vara står vi för returfrakten och betalar tillbaka det du lagt ut för varan till samma kort som du betalt med. Observera dock att vi ej står för den ursprungliga fraktkostnaden.

Hur returnerar eller reklamerar jag en vara?

Ring Coctail på 08-6420740 eller Coctail Deluxe på 086420741 och berätta vad felet är så förklarar vi vidare om hur ni ska gå till väga.

Maila oss gärna på info@coctail.nu om ni undrar över något mer.

Vi accepterar betalningar från de vanligaste typerna av kort: VISA, Mastercard och Diners.

 

Priser i: